Dutch Oven kookfeest voor buiten

Dutch Oven

Dutch Ovens

De Dutch Oven is een Nederlandse ontwerp braadpan uit de 17e eeuw gemaakt van gietijzer en gebruikt door de pan direct in het vuur te plaatsen, soms zelfs met kolen op de deksel van de pan.

De naam "Dutch Oven" is ontstaan in Noord Amerika waar deze pannen veel werden gebruikt tijdens de karavaantochten in de grote trek naar het westen.

Sudderpot/Dutch Oven 3L € 48.99
Sudderpot/Dutch Oven 9L € 98.99
Kampvuurkookset 7-delig zwart € 119.99
Big Green Egg Dutch Oven Rond € 155.00 Deze gietijzeren braadpan heeft een inhoud van 4,7 liter en blijft lang lekker warm. De pan past op de Big Green Egg modellen Medium, Large, XL en XXL.
Big Green Egg Cast Iron Dutch Oven € 99.00 De pan is van gietijzer en heeft een inhoud van 4,7 liter. Deze Dutch Oven is geschikt voor de Big Green Egg modellen Medium, Large e n XL.
Big Green Egg Dutch Oven Ovaal € 229.00
Big Green Egg Dutch Oven Ovaal
Eigenlijk kan geen enkele barbecue of buitenkeuken zonder goede braadpan. De Dutch Oven is gemaakt van groen geëmailleerd gietijzer en heeft een diameter van 35 cm en een inhoud van 5,2 liter. Ideaal voor het bereiden van lekkere eenpansgerechten.
Weber GBS Dutch Oven Braadpan € 129.00
Weber Gourmet BBQ System Dutch Oven: Om gerechten te braden of stoven! Met de Weber Gourmet BBQ System Dutch Oven kan jij gerechten braden of stoven op je barbecue. Hoe lekker is dat?! De Gourmet BBQ System Dutch Oven is een geëmailleerd gietijzeren braadpan. Hierdoor wordt de warmte binnen de braadpan perfect verdeeld - alles voor de beste resultaten!

Nu nog een vuurtje ...